Nenad Puljiz novi predsjednik imotske 115.brigade

Dosadašnji v.d. predsjednik imotske 115-te gardijske brigade HV Nenad Puljiz, novi je predsjednik te udruge sljedeće četiri godine. Tako je odlučeno na jučerašnjoj izbornoj skupštini koja se održala u Imotskom pred 50-tak okupljenih pripadnika te brigade.

Poslije odlaska Marija Kujundžića-Piljka u političke vode, koji je dužnost predsjednika obnašao u dva mandata, Puljiz je preuzeo ulogu v.d. predsjednika 115-te imotske brigade da bi jučer bio i službeno izabran za novog predsjednika u periodu od 4 godine. Kao dopredsjednici pomagat će mu Luka Vuković i Stjepan Udiljak. Petar Gadžo predsjednik je Nadzornog odbora, dok će tajništvo udruge i dalje voditi Mario Divić.

Evo što su nam u 115-toj brigadi HV Imotski rekli o daljnjim planovima.

–Planova je puno i sve ovisi o financijskoj konstrukciji. Prvo što će ići bit će odlikovanje za naše umrle branitelje, koje su predložili njihovi zapovjednici. U planu je i monografija pripadnika 115-te brigade i njihov ratni put tijekom Domovinskog rata- kazao nam je tajnik 115-te brigade Mario Divić.

Pored novih izbora, na skupštini je podneseno financijsko izvješće, kao i izvješće o radu udruge kroz protekle četiri godine.

Izvor: 021 Portal

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)